Nieuwbouw amateurdienst in de Gerbrandytoren

Gerbrandytoren-2Zoals eerder aangekondigd zal PI1UTR de DMR repeater moeten worden verhuisd naar een lager gelegen gedeelte in de betonnen toren. Dit zal op of rond de 14de december gaan plaatsvinden. Of hierdoor de uitzendingen via PI1UTR voor langere tijd onderbroken zullen worden is op dit moment nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat er een flinke investering gemoeid is met deze verhuizing. Het Hobbyscoop team is daarom dringend op zoek naar de volgende zaken en doet de volgende oproep:

Nu we enig overzicht krijgen van het werk dat op ons afkomt doen we met dit bericht een oproep voor enkele zaken waaraan dringend behoefte bestaat. We zijn op zoek naar de volgende zaken:

•Lengtes 7/8 en 1/2 coaxkabel en konnektoren (7/16 danwel N-type – voornamelijk 50 meter en meer.)
•Grotere lengtes 75 Ohm coaxkabel zoals koka, etc. bij voorkeur met BNC/F konnektoren
•Kwaliteits (identieke) patchkabels in lengtes van 1, 2, 5 en 10 meter, bij voorkeur met aangegoten stekers.

Indien je dergelijk materiaal beschikbaar wil stellen houden wij ons van harte aanbevolen, reageren kan op info@hobbyscoop.nl

De nieuwe systemen impliceren helaas ook aanzienlijk meer kosten voor de bedrijfsvoering. Het zal voor zichzelf spreken dat de faciliteit ook aanzienlijk kostbaarder is door de lokatie. Denk bijvoorbeeld aan energie, verzekering, certificaties etc. etc. Daarom blijft uw financiele steun ook van het grootste belang. Ook wordt nog gezocht naar verdere financiele sponsoren. Een bijdrage doen kan hier!
Het volledige artikel vind je hier!
Zendmast%20IJsselstein

Comments are closed.