BrandMeister en MotoTRBO gekoppeld

Vandaag zijn de MotoTRBO DMR-repeaters in Nederland gekoppeld aan het BrandMeister netwerk. Voorheen was het niet mogelijk om van een DMR-repeater in het Motorola-netwerk te verbinden met de (Hytera) repeaters in het BrandMeister netwerk. Dat laat Rudy (PD0ZRY) aan Hamnieuws.nl weten.

De repeaters in Amersfoort (PI1AMF), Den Haag (PI1RTD) en Delfzijl (PI1NOG) zijn voor de Nederlandse talkgroup nu gekoppeld aan BrandMiester. Het gaat om TS1-204. De internationale netwerken, vooral in de VS actief, blijven actief op de MotoTRBO repeaters.

Met de koppeling van deze drie repeaters ontstaat er nu een groot landelijk dekkend netwerk voor DMR, waarbij in grote delen van Nederland zelfs met een portofoon (buitenshuis) gewerkt kan worden.

Meer informatie is te vinden op de website BrandMeister.Network.

Comments are closed.