“TECHNO” ronde vanaf aanstaand donderdag

Ten behoeve van deze ronde heeft een aantal repeater beheerders besloten talkgroep 2045 op dit tijdstip op donderdagavond static te zetten!

Een viertal amateurs te weten Carel PA3EHA, Rutger PA3CQJ, Rob PD0DIB en Mark PA0MAG, hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten op de “Donderdagavond” rond de klok van 20.00 uur, een zogenaamde “Techno” ronde te houden op de “Techno Talkgroep 2045” (TijdSlot 2) voor collega Dmr amateurs uit Nederland en België, die vragen en/of uitleg willen hebben over Dmr.
In het bijzonder het Brandmeister Dmr netwerk, Firmware, Codeplug software (CPS), Code plugs (CP), Hotspots en Monitoren, dit in de breedste zin des words.
Tevens willen wij hiermee het Experimentele gebeuren op het Brandmeister Dmr netwerk meer onder de aandacht brengen en bevorderen (Promoten), immers onbekend maakt onbemind.

E.e.a. is specifiek gericht op uw vragen, wij pretenderen niet alleswetende te zijn, weten wij op specifieke vragen geen antwoord te geven, dan komen we hier later na onderzoek op terug.
Wij behandelen alleen Techno vragen zoals hier boven aangegeven.

*Opgelet*, deze ronde is “beslist” niet bedoelt om de Landelijke PI1DFT ronde met Ton PI4DFT” te vervangen, deze landelijke ronde is de “Slagader” van en voor de Nederlandse en Belgische Dmr radio amateurs.

Comments are closed.