DMR en Dstar op stand C07 op de Dag voor de Radioamateur

dvdra-2Op 1 november 2014 zal er op de Dag voor de Radioamateur in de Americahal te Apeldoorn een DMR-Dstar stand aanwezig zijn. De locatie is stand C07 tegenover het Jeugdplein. De bedoeling is aan geïnteresseerden DMR en Dstar apparatuur te laten zien.
Ook staan de organisatoren Randy PH4X, Robert PD0PVL, Jan PD0SDO, Peter PA3PM en andere aanwezige SYSOPS van repeaters klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Ook zijn er middelen om u te assisteren met het installeren van codeplugs op uw nieuw aangeschafte of bestaande apparatuur. We hopen dat vele radioamateurs deze dag zullen gebruiken om kennis te maken met DMR en Dstar en de keus maken gebruik te gaan maken van het netwerk.

Tot 1 november op stand C07 Americahal Laan van Erica 50, 7321BX te Apeldoorn
StandC07

Geef een antwoord