Veel bezoekers op de DMR-Dstar stand tijdens de DvdRA

Op 1 november 2014 vond de 54ste Dag voor de RadioAmateur (DvdRA) plaats in de Americahal te Apeldoorn. Naast het officiële gedeelte waren er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling, de AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt. Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen presenteerden zich. En ook was er weer een jeugdplein ingericht. Tegenover het jeugdplein hadden wij de beschikking over een stand die speciaal voor deze dag was ingericht voor en door DMR en Dstar gebruikers en geïnteresseerden. Veel bezoekers vonden hun weg naar de stand en werden veel handen geschud, bijgepraat, informatie uitgewisseld, geflashed en codepluggen geüpdatet. Naast alles wat er op dit moment binnen de DMR en Dstar wereld gebeurd was Guus PE1PLM aanwezig om uitleg te geven over de andere digitale ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de DVMEGA. Dit is een verzamelnaam voor digitaal voice en data gerelateerde kits en modules. Op dit moment wordt D-Star ondersteund. In de toekomst zullen meerdere digitale voice en data modes beschikbaar komen. Hieronder een impressie van de dag.
FullSizeRender (1)
FullSizeRender
IMG_4203IMG_4202

IMG_4201IMG_4200IMG_4207IMG_4206IMG_4205
2014-11-01 11.36.22

Geef een reactie