ATOF binnen voor PI1ZLB

QuirinaalhofATOF voor PI1ZLB in huis !

Vandaag, vrijdag 5 december 2014, hebben we het verheugende bericht van Agentschap Telecom ontvangen dat de ATOF voor PI1ZLB een feit is. Ralph (PD3R) heeft de digitale versie van de ATOF (mét handtekening, jaja) inmiddels in huis, dus we kunnen nu eindelijk de vlag uit hangen. Met een beetje geluk zal de papieren versie morgen of overmorgen op de deurmat liggen.

De ATOF is afgegeven voor 14 dBW vermogen, dus 25 Watt ERP. De antenne komt op een woontoren van 47 meter hoogte in Maastricht, 126 meter boven NAP.

Voorgaande betekent dus dat noch de (nu nog experimentele) frequenties noch de colorcode gewijzigd zijn en dat niemand zijn/haar codeplug behoeft aan te passen.

 

Wanneer gaat de repeater verhuizen naar de genoemde locatie ?

Dat weten we nog niet exact, we zijn namelijk nog bezig met de WA-verzekering en enkele kleine zaken ter voorbereiding van de opbouw van PI1ZLB. Zodra er belangrijke zaken te melden zijn, publiceren we deze via onze website (www.dmr-Limburg.nl), www.hamdigitaal.nl en op de DMR-Limburg Facebookpagina. Ook zullen de ontwikkelingen via de Zuid-Limburgse Zondag ochtend ronde bekend worden gemaakt.

SysOps PD3R (Ralph) en ON2PCO (Paul)

Coverage_PI1ZLB (PD2NLX)

Geef een reactie