Nieuwe Hytera Firmware Upgradekit beschikbaar

UpgradekitEr is een nieuwe versie van de Hytera Upgradekit beschikbaar. Deze brengt je firmware versie naar V6.05.07.006. Deze upgrade biedt op het eerste zicht geen vernieuwde functionaliteit. Ook kan je met deze firmware geen codeplug van een radio met GPS naar een radio zonder GPS schrijven. Dit is op zich een voordeel omdat in het verleden is gebleken dat radio’s zonder GPS toch data gingen verzenden. Wel brengen we alle Hytera radio’s door deze upgrade weer op hetzelfde niveau waardoor verschillende pluggen nieuw meer nodig zijn. De codepluggen voor radio’s met de ze firmware zijn op deze site beschikbaar. Het upgraden dient plaats te vinden volgens de bijgesloten gebruiksaanwijzing. De upgrade is getest op een MD785 (zie hieronder). Zoals altijd willen we benadrukken dat upgraden het gebruik of manipulatie van codepluggen voor eigen risico is.
De Upgradekit vind je hier.

Upgrade MD785

Geef een reactie