PI1ZLB verplaats naar nieuwe lokatie

Op vrijdag 10 juli 2015 is PI1ZLB van de tijdelijke naar de definitieve locatie (Quirinaalhof te Maastricht) verhuisd. De weervoorspelling van 23 graden was niet helemaal uitgekomen, want het kwik steeg snel richting 29 graden, maar dit heeft de pret niet doen drukken. Op vakkundige wijze is de opbouw van de DMR-repeater uitgevoerd. Een speciaal woord van dank richting Rob (PE1NVA), Frank (PA1F), Edwin (PDORBI) en Ruud (PA3FRH) van de Stichting Beheer Repeaters Haaglanden die ons op een meer dan geweldige wijze geholpen hebben dit bouwproces succesvol af te ronden. PI1ZLB is nu pas echt live en wij hopen van harte dat iedereen veel plezier mag beleven aan deze uitbreiding van het DMRplus-netwerk in Nederland. Dank aan iedereen die DMR-Limburg heeft geholpen om dit mogelijk te maken !!! Wij gaan er als beheerder in ieder geval voor zorgen dat de repeater goed blijft draaien.

Meer informatie: dmr-limburg.nl

Coverage_PI1ZLB (PD2NLX)

Geef een antwoord