DMRPlus IPSC Server beta testing

cropped-LOGO_DRAF_20151Bron: DR@F
DMRPlus IPSC Server is nieuwe software die innovatieve functies toevoegt aan de reeds bekende software zoals MBridge en Dstar Gateway. De IPSC server is verbonden met de DMR-master en maakt de koppeling aan de DMR-MARC netwerk via de c-brug. Dit is een significante verbetering vergeleken met de MBridge software die de TS2 verbinding op een Motorola repeater en geen verbindingen tussen de DMR en DMR-Plus-MARC netwerk toestaat.

IPSC Server kan gebruik maken van TS1 en TS2.. Het zal mogelijk zijn om de Motorola repeater infrastructuur gemakkelijk “te laten praten” met Hytera repeaters waardoor een brug ontstaat tussen het DMR-MARC- en DMRPlus netwerk. Met de integratie in DMRPlus van de nieuwe CCS-SS7, zal het Dstar netwerk ook worden aangesloten op deze gateway en DMR-Master.

De software is in Beta Testing. De DR@ F en DMR-FRANCE zijn hier bij betrokken. Ze hebben een test server draaien voor de gelegenheid. Alle DMRPlus software zal binnenkort beschikbaar zijn in een ‘repository’ om eenvoudig worden geïnstalleerd en bijgewerkt.
DMRplusNetwork

Geef een antwoord