Nederlandse DMR op de DNAT

DNATVan 27 tot en met 30 augustus 2015 worden de Deutsch-Niederländischen Amateurfunk-Tage georganiseerd in Bad Bentheim. Tijdens dit treffen worden weer diverse activiteiten georganiseerd en natuurlijk de druk bezochte HAM-beurs en HAM-vlooienmark op zaterdag 29 augustus. Op zaterdag zal door een groep enthousiaste amateurs uit de achterhoek een repeater in de lucht brengen, op (let op gewijzigde QRG) 438.325 Mhz shift -7.6 Mhz en colorcode 1. Op de beurs staat bij Henry PC2KY de koffie en thee klaar en er kan gedoneerd worden voor deze nieuwe repeater. De repeater zal op een later tijdstip een plaats krijgt in de achterhoek. De locatie zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Op de HAM-beurs zal ook Arjan, PE1SCX van Hogt Telecom aanwezig zijn met een stand vol DMR apparatuur. Ook Bamiporto is aanwezig met de KG-UV8D en KG-UV9D van Wouxun. De CS-750 DMR portofoon en de CS-800 DMR Mobilofoon van Connect Systems. En natuurlijk de MD-380 DMR Portofoon van TYT.
Ook voor accessoires kun je bij Bamiporto terecht. U kunt tijdens de DNAT kampweek al bij Bamiporto terecht op Camping Am Berg.

Diverse DMR en C4FM repeater beheerders hebben ook te kennen gegeven aanwezig te zijn op de DNAT 2015.
Naast deze repeater zal er waarschijnlijk ook een repeater actief zijn op 438.400 -7.6 Mhz CC1 en kan gebruik gemaakt worden van DB0NGU op 438.500 -7.6 Mhz CC1.
Het DMR oproepkanaal op de DNAT is 433.450 Mhz (Simplex 2D Oproep).

Het programma vind je hier!
Bad-Bentheim-1

Geef een antwoord