DV4mini’s worden op grote schaal uitgeleverd

DV4minilogo2Vanmiddag wordt de eerste grote batch van DV4mini is Nederland uitgeleverd aan de early adopters. Volgens Marcus van Hamshop komen de aanvragen uit heel de wereld binnen. De tweede grote batch is bijna uitverkocht, er zijn nog enkele stuks, en een derde is in bestelling gezet volgens Hamshop. Het succes is vooral te danken aan het feit dat deze stick een gemakkelijke opstap gaat bieden naar de digitale amateur netwerken. Met een digitale porto en de stick kun je gemakkelijk verbinden aan een DStar, DMR of Fusion reflector. Ondersteuning voor P25, dat gebruikt wordt bij Amerikaanse overheidsdiensten zoals hier C2000/Tetra, is in de maak. Wat zijn jou ervaringen met deze USB stick. Maak eens een filmpje om ons jou gebruik van de DV4mini te laten zien.
IMG_5477
IMG_5478
IMG_5479

Geef een antwoord