DV4mini en de reflector FCS001

system-fusion-logo-headerOm gebruik te maken van het Wires-X System Fusion systeem van Yaesu is minimaal een node nodig bestaande uit een HRI-200 Wires-X box en een FTM-400DR of een FTM-100DR. Je kan dan de verschillende rooms in dit systeem benaderen. Voor amateurs die eenvoudig willen starten met dit interessante onderdeel van de hobby is het mogelijk te experimenteren met een DV4mini en een C4FM portofoon zoals de FT2DR of FT1DR. Je kan hiermee een verbinding maken naar de System Fusion reflector FCS001. Op deze reflector kan je weer kiezen uit verschillende groepen die per land zijn ingedeeld. Voor Nederland kies je voor groep 07. De DV4mini werkt in deze mode uitstekend. Wie aanwezig zijn op de reflector vind je hier!
Het dashboard vind je hier! Alle informatie over DStar, DMR, en System Fusion reflectoren, modules en groepen vind je hier!
FCS001rooms

Geef een antwoord