DV4mini prima bruikbaar op BrandMeister ook op TS 1 TG 204

BrandMeisterDe DV4mini is nu ook te gebruiken met BrandMeister. Hiervoor is een aanpassingen nodig van uw hosts bestand. Uw hosts bestand kunt u vinden in de C:\Windows\System32\drivers\etc directory. Open dit bestand in uw kladblok en voeg hier helemaal onderaan 185.79.71.94 ham-dmr.de aan toe.
hostfileSla het hosts bestand op en start uw computer opnieuw op!
Start het DV4mini control panel. Vul op het expertsettings tabblad bij “choose nearest DMR master” MASTER 2041 in.
DV4mini BrandmeisterVanaf nu kunt u de DV4mini in combinatie met de BrandMeister mastersoftware gebruiken. Alle andere instellingen blijven als voorheen. Er is echter één grote verandering! Als u kiest voor reflector 4500 wordt uw data gerouteerd naar Tijdslot 1 Talkgroep 204. U kunt dus met uw DV4mini een verbinding maken op Tijdslot 1. Let op door de aanpassing in het hosts bestand kunt u het dashboard of andere pagina’s van DMRplus niet meer bereiken. Wilt u dit wel pas dan het hosts bestand weer aan door 185.79.71.94 ham-dmr.de weer weg te halen of er een # voor te zetten.

Comments are closed.