Upgrade de microfoon van de MD655

MD655Het is nu ook in Nederland mogelijk je microfoon van de MD655(G) te laten upgraden. De eerste versies van deze microfoons (SM25A1 met kort snoer en de SM25A2 met lang snoer) zijn uitgevoerd met een simpele versie van de firmware. Hamshop kan nu in overleg en voor een vergoeding de microfoon laten upgraden. Met de nieuwe firmware in de microfoon is het mogelijk. Om de alfanumerieke naam van de Zone, Talkgroep en Call en Naam van het tegenstation weer te geven. Dit werkt zeer prettig als je de MD655(G) mobiel gebruikt. Het betekent natuurlijk wel dat je altijd de laatste codeplug moet gebruiken om de juiste Call en Naam informatie weer te geven want die staan natuurlijk in de codeplug. Stuur een mailtje naar Marcus om je microfoon te laten upgraden.
IMG_6036IMG_6035IMG_6033IMG_6031

Comments are closed.