BrandMeister Extended Routing

brandmeisterRudy, PD0ZRY heeft een nieuwe functie aan BrandMeister toegevoegd namelijk “Extended Routing voor de DV4mini”. Het idee is ontstaan bij het Duitse BrandMeister team en DL3OCK om een work-around te maken om de beperkte mogelijkheden van de DV4mini te verbeteren. Gebruikers van de DV4mini willen natuurlijk toegang tot alle gespreksgroepen en niet alleen tot de reflectors. Om dit op te lossen wordt er gebruik gemaakt van een connectie in twee stappen. Eerst wordt een connectie gemaakt naar de virtuele reflector 4999 en van hieruit wordt de gebruiker gekoppeld aan de gewenste gespreksgroep.

Extended Routing gebruiken:

  • Verbind uw DV4mini aan de BrandMeister server
  • Selecteer reflector 4999 in het DV4mini Control Panel
    Extended routing CP
  • Open het BrandMeister Dashboard en klik op de link “Extended Routing“.
  • U ziet uw User ID en uw Landcode
  • Geef de gewenste gespreksgroep ID in en klik op OK
    Extended routing
  • Nu kan u een gesprek voeren in de door u gewenste gespreksgroep vanuit de virtuele reflector 4999 (groep 9)

Comments are closed.