DMR op de 41ste Landelijke Radio Vlooienmarkt

Laatste nieuws: We zullen de stand delen met Hobbyscoop. Ter ondersteuning van Hobbyscoop zal een verkoping worden gehouden van diverse radio-onderdelen en materialen. Wees er vroeg bij voor de koopjes! Tot zaterdag!
De VERON Afdeling Den Bosch organiseert voor de 41ste keer de Landelijke  Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Op zaterdag 19 maart 2016 is het zover. Dit jaar zullen er evenals op de Dag voor de Radio Amateur (DvdRA) veel DMR activiteiten zijn. Zo zijn er de gebruikelijke handelaren met Hytera, Motorola en Connect Systems apparatuur. Ook staan DMR enthousiastelingen Robert PD0PVL en Peter PA3PM en andere aanwezige SYSOPS van repeaters klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Er zijn middelen om u te assisteren met het installeren van codeplugs op uw nieuw aangeschafte of bestaande apparatuur. We hopen dat vele radioamateurs deze dag zullen gebruiken om kennis te maken met DMR en de keus maken gebruik te gaan maken van het netwerk. Er is een DMR repeater in de lucht waarop lokaal werken mogelijk is op de QRG van PI1AMS. Kortom het beloofd weer een leuke en interessante dag te gaan worden. U kunt ons vinden op plaats M51. Wij wensen de organisatie van de Stichting Bossche Radio Amateur Club (BRAC), Eric PA2ELS secretaris en Paul PA0STE voorzitter veel succes met de laatste voorbereidingen en een fijne dag.rosmalen 2rosmalen

Comments are closed.