Gezelligheid op de 41ste Landelijke Radio Vlooienmarkt

Het was weer gezellig op de 41ste Landelijke Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. De organisatie heeft er weer van alles aan gedaan de markt een groots evenement te maken en met succes. DMR was aanwezig door de verkoop van apparatuur door de verschillende handelaren. Evenals vorig jaar was er een gedeelde stand met Hobbyscoop. Hier lag de nadruk op gezellig babbelen met elkaar maar ook vonden nieuwe eigenaren van apparatuur hun weg naar de stand op deze te laten programmeren. Tientallen radioamateurs werden weer op weg geholpen in dit dynamisch onderdeel van de hobby. Voor BrandMeister was Rudy PD0ZRY aanwezig en Guus PE1PLM de maker van de DVMEGA was er samen met Ruud PE1MSZ de maker van de BlueStack dat samen met de BlueSpot software van PA7LIM een compacte hotspot maakt. Verder zagen wij diverse DMR repeaters beheerders zoals William, Paul, Martijn, Mischa, Rob, Pascal en anderen in druk QSO op de stand. Veel dank aan Hamshop voor het beschikbaar stellen van de ruimte en Bamiporto voor de faciliteiten. Al met al een schitterende dag. Namens Robert PD0PVL en mijzelf hartelijk dank voor uw bijdrage!
IMG_6628IMG_6621IMG_6635

Comments are closed.