HamRadio 2016 it’s a wrap-up

Na twee dagen struinen over de HamRadio 2016 in Friedrichshafen in DL-land is het al weer ten einde. We gaan terug naar huis met de herinnering aan fijne gesprekken, mooie interviews, lekker eten met radiovrienden in een uitstekende sfeer. De buit bestaat uit een dikke eindtrap, een mooie delta voeding, een coaxrelais, een portootje voor 30 euro, een feed voor de Es’Hailsat 2 die nog gelanceerd moet worden en heel veel documentatie. Verder was natuurlijk het hoogtepunt de presentatie van het BrandMeister team en we hebben ook het marketing verhaal van Yeasu nog kunnen meepakken. Kortom een weekend met alles in zich wat een radioamateur wenst.
Helaas lukt het niet in ons smal-band hotel om de opgenomen presentatie van de BrandMeister lezing te uploaden dus die verschijnt morgen op deze site.
NGyCJzQ

Comments are closed.