Baofeng DM-5R upgrade software beschikbaar

(Voorzichtingheid is geboden indien je deze porto zou willen bestellen. Inmiddels heeft RadioDitty hun advertentie bijgesteld en Tier 2 verwijderd!)
Sinds vandaag is de upgrade software beschikbaar voor de nieuwe DM-5R portofoon van Baofeng. Deze upgrade maakt de porto geschik voor Tier 2 en dus is hierna de porto bruikbaar op het DMR netwerk. De procedure om de upgrade door te voeren vind je hieronder. Let op dit is niet voor beginners. Wil je zekerheid en niet zelf deze upgrade doen koop hem dan kant en klaar met de juiste firmware die direct geschikt is van DMR Tier 2. Als de upgrade van de software bij mijzelf goed is verlopen en getest zal ik dat hier laten weten en duidelijk maken waar je de software kan bestellen.

dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_1 dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_2 dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_3 dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_4 dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_5 dm-5r-upgrade-instructions-2_pagina_6

 

Comments are closed.