JOTA JOTI start vrijdagavond

(Red. inmiddels heeft Paul, ON2PCO ook een voor de JOTA aangepaste codeplug voor de PD785G aangeleverd. Dank Paul)

Op 14 oktober 2016, wordt JOTA-JOTI 2016 met de openingsuitzending om 22:00 Nederlandse tijd geopend. Dit jaar zullen er ook diverse JOTA station uitkomen op het BrandMeister netwerk. Speciaal voor de gelegenheid is er een TalkGroep 907 aangemaakt.
Inmiddels hebben Carel, PA3EHA en Rutger PA3CQJ hun laatste codepluggen gemaakt met de laatste informatie. Deze pluggen zijn op de gebruikelijke plaatsen op deze site verkrijgbaar.
Meeluisteren op TalkGroep 907 kan natuurlijk ook via de HoseLine website.

Natuurlijk is er veel meer te beluisteren. Er doen namelijk meer dan 200 groepen mee aan de JOTA JOTI 2016. Er worden verschillende frequenties gebruikt tijdens de JOTA en die vind je hier! Ook kan je de JOTA uitgebreid volgen via de website ScoutFM. Wij wensen iedereen fijne dagen toe.

Na de JOTA zal er een schoonmaak actie plaatsvinden in de DMR database. De voor de JOTA uitgegeven ID zullen weer uit de database gehaald worden.
In het algemeen zullen niet bestaande calls ook uit de database gehaald worden. Is je call gewijzigd en wil je je ID behouden laat dit dan weten aan het id-team@hamdigitaal.nl .

jota

Comments are closed.