PI1CVD weer in de lucht

Het lijkt de week van de terugkerende repeaters te worden na PI1AMS is nu ook PI1CVD in Coevorden weer in de lucht. Deze repeater die voor het eerst werd aangezet in februari 2015 moest eind augustus van dit jaar helaas uit de lucht vanwege een vraagstuk rondom de antenneplaatsing. Inmiddels zijn deze problemen opgelost en kunnen we weer gebruik maken van deze DMR repeater zo laat Auk PD0ADC ons weten. Ook de ontvanger van PI2NOS die gebruik maakt van dezelfde antenneopstelling is weer te bereiken. Deze repeater en ontvanger in het zuid-zuidoosten van de provincie Drenthe, voorzien er in dat amateurs in dit deel van Nederland beter gefaciliteerd zullen worden.

 • PI1CVD  DMR repeater (BrandMeister)
 • Lokatie: Coevorden (JO32JP)
 • Frequentie: 438.2500 MHz CC2  -7,6 MHz
 • Repeater: Hytera RD985
 • Hoogte: 20 meter AGL (+10 meter NAP)
 • Power: 13 dBWatt
 • Antenne: Diamond X300
 • Onair since: 2015-02-18
 • Sysop: Auk PD0ADC
  coevorden-in-vogelvlucht

Comments are closed.