Gelukkig Nieuwjaar

2016 was wederom een succesvol jaar voor de digitale radioamateur. Er was veel nieuws dat gepubliceerd kon worden. Deze website is door jullie bijna 125.000 keer bekeken. De doelstellingen voor 2016 zijn wederom gehaald. Talloze codepluggen werden gedownload, de nieuwtjes werden snel gepubliceerd en er werd stevig gebouwd aan het netwerk en de repeaters binnen het netwerk. Voor mij persoonlijk was natuurlijk de terugkeer van PI1AMS en de adoptie van deze repeater door Stichting Hobbyfonds SCOOP een absoluut hoogtepunt. Met elkaar maakten we ook dit jaar een mooie stand op de Dag voor de Radio Amateur in Apeldoorn. Vele handen werden geschud en een ieder die dit wilde werd weer wat verder geholpen in het uitoefenen van deze mooie hobby. Een mooi jaar om op terug te kijken dus. Op naar 2017!

Speciale dank gaat uit naar: Carel PA3EHA, Rutger PA3CQJ, Paul ON2PCO, Guus PE1PLM, Randy PH4X, Johan PA3ANG, Robert PD0PVL, Mischa PA1OKZ, Paul PE1RJV, Martijn PD2NLX, Rudy PD0ZRY, Rafael PD0RAF alle repeater-beheerders van NL en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan HamDigitaal.nl

Happy New Year Peter PA3PM

Comments are closed.