Nieuwe TA feature BrandMeister


BrandMeister heeft gisteren een feature toegevoegd met als doel de TA (Talker Alias), een optie in Hytera apparatuur, beter te laten verlopen. TA is een optie die behoort bij de nieuwe DMR ETSI standaar en is door Hytera geïmplementeerd in hun apparatuur Het is nu voor iedereen mogelijk een TA in te stellen via de selfcare webpagina van Brandmeister. Deze APRS tekst wordt dan meegezonden met de data en kan op de ontvangende set worden weergegeven. Via Motorola repeaters werkt deze optie “nog” niet maar er zal ook geen verstoring optreden als de feature toch wordt aangezet. Met dank aan het BrandMeister coding team. Alle informatie over de veranderingen aan BrandMeister vind je in het changelog hier! De Nederlandse codepluggen zijn reeds voorbereid op de optie! In de toekomst zou het overnemen van de roepnamen in de codepluggen overbodig worden. Nu reeds moet een selectie gemaakt worden van de meest gebruikte roepnamen omdat het aantal geheugenplaatsen in een radio soms beperkt is.

Comments are closed.