MD380 Talker Alias weergeven

Na er op 21 februari reeds melding van gemaakt te hebben is er vanaf vandaag een nieuwe firmware voor de MD380 beschikbaar die de Talker Alias van het tegenstation in het display laat zien. Eerder was dit al mogelijk op Hytera apparatuur maar nu ook op de MD380. Tot vandaag was de TA bij de MD380 ook al zichtbaar onder toets 4 vanuit de developer omgeving. Nu krijg je de TA te zien op een nieuw blauw scherm en je kan de laatste user ook weergeven in regel waar normaal de datum staat.
Je doet dit door te kiezen voor Menu, Utilities, MD380tools, Date format, Talker Alias. Onder Menu, Utilities, MD380tools, Show calls kies je ook voor Talker Alias.

De nieuwste firmware vind je in het menu hierboven onder de optie “MD380tools”.

De firmware is gemakkelijk te installeren met de tool van Foxhollow.

 

Comments are closed.