25 jaar VRZA Zuid West Nederland

Zaterdag 18 november 2017 zal de VRZA afdeling Zuid West Nederland haar 25 jarig jubileum vieren. Gedurende deze feestdag zijn er verschillende activiteiten waaronder een open dag voor en door luister- en zendamateurs én belangstellenden in de radiohobby.

Digital Voice

Tijdens deze open dag is er veel ruimte voor nieuwe toepassingen in de amateurradio. Zo is er een stand met uitgebreide informatie en toepassingen over digitale communicatie. Naast Guus PE1PLM met de DVmega is ook HamDigitaal van de partij. Daarnaast zal die dag om 13.00 uur een presentatie worden gegeven over de mogelijkheden met Digital Voice waaronder o.a. Fusion, DMR en DSTAR.

Open Dag

De open dag is van 11.00 uur tot 16.00 uur met talrijke demo’s en stands van een aantal van onze leden en bevriende amateurs van diverse naburige Veron-afdelingen.

Meer informatie over de Open Dag

Routebeschrijving

De open dag vindt plaats in en naast onze Clubshack in Vlissingen, in het voormalige PSD-gebouw aan de Binnenhaven.

Bekijk hier de routebeschrijving

Feestavond

Na de afsluiting van de open dag houden we een Feestavond om het jubileum te vieren, ook bij de Clubshack. Hiervoor zijn alle afdelingsleden, medewerkers aan de open dag én hun partners via “snail-mail” of e-mail uitgenodigd. Belangrijkste onderdeel van de Feestavond is een buffet. Het wordt vast gezellig, want er zijn 28 aanmeldingen!

Uitnodiging terugkijken? Bekijk hem hier nogmaals!

Special Call

De speciale call PA25ZWN zal van 1 t/m 28 november op regelmatige basis worden gebruikt op de amateurbanden. Uiteraard ook tijdens de Open Dag en VRZA QSO Party.

Lees hier alles over PA25ZWN

Organisatie

De organisatie rondom 25 jarig VRZA ZWN ligt in de handen van de Jubileum commisie, bemenst door Karin PD0KM & Michel PD4AVO en daarbij geholpen door diverse leden.

Vragen? email naar info@pi4zwn.nl

Kun je zelf niet komen dan is er ook een livestream actief waar je de hele dag mee kunt kijken!

https://www.youtube.com/watch?v=K5z1y0dKoVc

Comments are closed.