Nog één dag voor de start van de DvdRA 2017

Nog een dag te gaan en dan gaan duizenden radioamateurs weer op weg naar de meeting van het jaar de Dag voor de Radio Amateur 2017 in Apeldoorn. Zoals vorige week al aangekondigd zijn wij op volle sterkte aanwezig op de stand van HamDigitaal. Naast Guus, PE1PLM die met zijn DVMEGA multimode hotspot, MyDV en BlueDV en Bluestack. Yentel, ON3YH zal Brand Meister vertegenwoordigen en vele sysops zullen aanwezig zijn om het BrandMeister netwerk te promoten.

Rob, PD0DIB die met custom software voor TYT en Retevis en een demo opstelling van de PiStar | MMDVM zal ook aanwezig zal zijn. Op deze dag zal het ID-team olv William, PE1BMM “on the fly” CSS7 ID’s verstrekken. Koop je een DMR set op de beurs dan kan je dus met een kant en klaar systeem naar buiten lopen!

Robert, PD0PVL zal aanwezig zijn met zijn gloednieuwe RFinder M1 UHF DMR Android radio. Speciaal voor de HamDigitaal stand zal Bob Greenberg, W2CYK uit New York overkomen zodat hij de RFinder Android DMR smartphone porto’s kan promoten. Wij kijken er naar uit! Tot volgende week!

 

Comments are closed.