Eigen JOTA-JOTI DMR ID 2018

Hier de link naar een speciale “last heard” pagina!

In verband met de berichtgeving over de JOTA-JOTI die wordt gehouden van 19-21 oktober 2018 is het dit jaar weer mogelijk dat een JOTA station een eigen ID kan aanvragen. Dit ID kan dan gebruikt worden tijdens het weekend en er kan dan gebruik gemaakt worden van de speciale DMR talkgroep 907 via het BrandMeister netwerk. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de QSY talkgroepen 9071-9078. We hopen dat de codepluggen bouwers nog een mogelijkheid zien om voor de JOTA een aangepaste codeplug te maken! Hopelijk worden er veel JOTA stations actief op DMR.
Aanvragen is heel eenvoudig.
Gebruik hiervoor de link naar het aanvraag formulier.
Bij stap 1: Vul de JOTA call in.

jota-1Stap 2: Vink “vraag DMR ID aan”

jota-2Stap 3: Vul hier de gevraagde gegevens in. Bij Nickname vul je nogmaals de JOTA callsign in. Bij Region, City en Zip code vul je de locatie van het JOTA station in (of nabij gelegen locatie).
jota-3

Comments are closed.