DVMega Globetrotter

Wat is de DVMEGA Globetrotter. Het is een nieuw apparaat uit de stal van de dvmega met ambt 3000 die je via usb kunt gebruiken als een ambe stick of als een ambe server…. In server mode werkt het autonoom zonder de noodzaak van een raspberry pi of een pc aangezien het zijn eigen ambe server besturingssysteem heeft !!!

USB-modus: we hoeven het apparaat alleen via USB op de pc aan te sluiten en het zal worden gedetecteerd via een com-poort zoals een ambe-stick .. en de ambe-poort en snelheid selecteren zoals in BlueDv….

Servermodus: het werkt via WIFI dus we kunnen via thuis verbinden en het als een ambe-server achterlaten, of via een laptop verbinden met de 4g van de telefoon . Door het apparaat mee te nemen of het thuis te laten, kunnen we BlueDV al gebruiken overal ter wereld met zowel een telefoon als een pc …

Comments are closed.