Test met koppeling Motorola-Hytera repeaters Duitsland

MotoTeraIn Duitsland wordt getest met het koppelen van Motorola en Hytera repeaters. De repeater DB0DDS, een Motorola repeater in Dortmund, is door middel van software genaamd “MotoMaster DMR+ MM 0.92” draaiend op een Rasberry Pi gekoppeld aan de DMR+ Mastersoftware waaraan de Hytera repeaters zijn gekoppeld. De MotoMaster DMR+ software is een zogenaamde “add on” voor de DMR+ Mastersoftware. Tijdslot 1 van de DBoDDS repeater hangt zoals voorheen aan het Motorola netwerk terwijl Tijdslot 2 wordt gekoppeld aan de DMR+ Mastersoftware. Er zijn bij de test nog problemen met de spraakkwaliteit omdat de data wordt getransporteerd over een HamNet verbinding met onvoldoende bandbreedte. De komende dagen wordt dit nog verder geoptimaliseerd.
DB0DDS

 

 

Geef een antwoord