Video CS800 online verschenen

cs800-dmr-mobile-head-cs8000_v1_02Bron: Hamnieuws.nl

Er is een video verschenen van de Connect Systems CS800 mobilofoon. Deze langverwachte set geschikt voor zowel FM alsook DMR. Met een vermogen van 45 Watt is deze set uitermate geschikt voor mobiel gebruik. Op YouTube is een video verschenen waarbij de uitpakparty te zien is.

De CS800 lijkt qua uiterlijk wel wat op de Motorola CM-series en heeft een ingebouwde speaker in het front, zodat montage in de auto gemakkelijk is. Het front kan desgewenst apart gemonteerd worden en is afneembaar.

De set beschikt over een N-connector en een DB9-connector voor het aansluiten van accessoires en de programmeerkabel. De laatste moet optioneel worden besteld. Voor het aansluiten van een speaker is een standaard 1/8″ (3,5 mm) connector beschikbaar. De adviesprijs voor de radio is $280.- en pre-orders worden via resellers aangenomen. De genoemde prijs is exclusief sales-tax (omzetbelasting) en verzending. Wat de prijs bij de Nederlandse distributeur Bamiporto.nl uiteindelijk zal worden is nog niet bekend.

Geef een reactie