GPS probleem na upgrade naar V7.06

Na een firmware upgrade naar versie 7.06.02.006 kan het voorkomen dat het GPS Revert Channel op None komt te staan in plaats van Selected. Hierdoor werkt de GPS functie niet goed meer. Het is een goed gebruik altijd een backup te maken van de codeplug die in de radio zit voor je een firmware upgrade uitvoert. Je kan het probleem oplossen door je CPS software op te starten en te kiezen voor de menuoptie Tools en hier te kiezen voor Upgrade CPS_data en vervolgens je backup bestand hier in te lezen als source. Bij destination geef je en naam en een locatie op en klik vervolgens op Upgrade. De nu gemaakte codeplug kan je nu weer via de CPS software naar de radio schrijven. Hierna staan de GPS Revert Channel velden weer op Selected.
gpsnoneZo hoort het er uit te zien na de probleemoplossing:
gpsselected

Comments are closed.