DVMEGA Blue-Spot verkrijgbaar

Op de website dvmega.auria.nl is de nieuwe telg uit de DVMEGA familie te zien de DVMEGA BlueSpot. Je kan hiermee je DVMEGA upgraden om via Bleutooth en Ser2net samen te werken met je Android telefoon of tablet door middel van een applicatie. Er wordt ook nieuwe firmware voor de DVMEGA geleverd en deze is gratis. Ser2net is compatibel met de Raspberry Pi- DVMEGA RPI radio setup. Er is een Bluestack micro adapter beschikbaar voor het upgraden van de firmware en de Bluetooth connectie met je Android device. De micro adapter is ook verkrijgbaar als programmeer adapter om ook zonder Bluetooth nieuwe firmware te laden.

Meer informatie over de BlueSpot software vind je hier!
Meer informatie over de BlueStack hardware vind je hier!
ADDEV
IMG_0316

Comments are closed.