Motorola introduceert next-generation MOTOTRBO-lijn

Bron: Verbinding.tv

Motorola Solutions heeft de vernieuwde ‘next gen’ MOTOTRBO-lijn gelanceerd, waarin nieuwe radio’s, een trunking-oplossing en een repeater zijn opgenomen. De nieuwe radio’s zijn voorzien van een geïntegreerde wifi-module, zodat ze binnen een paar minuten kunnen worden voorzien van software-updates, zonder dat de eindgebruiker daarvoor naar het kantoor van de netwerkbeheerder hoeft.
Motorola-kl
Bovendien beschikken de toestellen over een batterij die volgens Motorola een levensduur heeft van 29 uur, zodat er langer mee kan worden doorgewerkt. Daarnaast is de man-down-waarschuwingsfunctie verbeterd en zijn de radio’s voorzien van binnenpandige locatiebepaling – twee cruciale functies bij toepassing in risicovolle omgevingen. Tegelijk met de nieuwe radio’s is Capacity Max geïntroduceerd, een nieuwe MOTOTRBO trunking-oplossing. Dit nieuwe systeem is beter beveiligd en eenvoudiger te bedienen. Capacity Max is schaalbaar van kleine systemen tot grote, complexe projecten die een grote capaciteit vergen (tot maximaal 3.000 eindgebruikers per locatie).

Tot slot zijn de repeaters uit de SLR8000-serie onderdeel van de nieuwe MOTOTRBO-lijn. De SRL8000-repeaters zijn op hetzelfde platform gebouwd als de SRL5000-serie en maken het mogelijk om systemen te realiseren met dekking over een groot geografisch gebied. Door de flexibele architectuur van de SLR8000-serie kunnen de toestellen eenvoudig naar wens worden geconfigureerd.

Comments are closed.