42ste Landelijke Radio Vlooienmarkt

De VERON Afdeling Den Bosch organiseert voor de 42ste keer de Landelijke  Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Op zaterdag 11 maart  2017 is het zover. Dit jaar zullen er evenals op de Dag voor de Radio Amateur (DvdRA) veel DMR activiteiten zijn. Zo zijn er de gebruikelijke handelaren met Hytera, Motorola, Tytera en Connect Systems apparatuur. Guus PE1PLM zal aanwezig zijn met een DVMEGA stand. Ook zullen er diverse DMR enthousiastelingen en beheerders van repeaters aanwezig zijn. Natuurlijk is ook het team van BrandMeister aanwezig. Wij zullen allemaal wel rondhangen bij de stand van Guus dit jaar. Anders dan vorig jaar hebben wij geen eigen stand. Natuurlijk is de laptop wel mee dus het programmeren van een verdwaalde radio is altijd mogelijk. We hopen dat vele radioamateurs deze dag zullen gebruiken om kennis te maken met DMR en de keus maken gebruik te gaan maken van het netwerk. Kortom het beloofd weer een leuke en interessante dag te gaan worden. Wij wensen de organisatie van de Stichting Bossche Radio Amateur Club (BRAC), Eric PA2ELS secretaris en Paul PA0STE voorzitter veel succes met de laatste voorbereidingen en een fijne dag. De deur gaat open om 9.00 uur.

Comments are closed.