DMR nieuws van de 42ste Landelijk Radiomarkt Rosmalen

 

Het was weet behoorlijk druk op de 42ste Landelijk Radiomarkt Rosmalen. Veel bekende gezichten en veel uitwisseling van ervaringen en nieuws. Op de stand bij Antennewinkel-Hogt Telecom kwamen we prototypen van de MD2017 en de MD9600 van Tytera tegen. Deze zijn nog niet verkrijgbaar in Nederland maar waren al wel te bewonderen. Vooral de dualband MD2017 wordt een topper. Hou de site van Hogt Telecom in de gaten voor de beschikbaarheid!

 

 

 

 

 

 

Ook op de stand van Guus, PE1PLM weer veel nieuws. Hier was de myDV, de Multimode Direct Voice Device oplossing, te zien in zijn nieuwe behuizing. Verder was de IOS iPhone app van David PA7LIM in samenwerking met een speciaal hiervoor gemaakte BlueStack van Ruud PE1MSZ in actie te zien. Deze laatste oplossing is nog niet beschikbaar maar dat laat niet te lang op zich wachten. Al met al een mooie dag in Brabant.Comments are closed.